Bekende DJs

Edwin Evers

Edwin Evers heeft al tientallen jarenlang misschien wel de beste ochtendshow van Nederland gehad. Op radio 538 draait hij zijn plaatjes, maar wat vooral prijkt en waarvoor hij geroemd wordt zijn de typetjes die hij na doet. Iedere keer weer doet hij het voorkomen of hij met bekende Nederlanders belt terwijl hij zelf de antwoorden heeft ingesproken. Dit levert altijd weer hilarische situaties op en menig luisteraar hoort dan ook enorm graag deze immitaties. Dat het zo goed ontvangen wordt door iedereen heeft er toch wel mee te maken dat Evers het voor elkaar krijgt het allemaal ontzettend echt te laten lijken waardoor het net is of de gesprekken echt plaats lijken. Daarnaast zijn de typetjes goed uitgekozen, zoals de broertjes de Boer bijvoorbeeld. Deze voetballers doet hij al jaren na, vaak zelfs in een gesprek met drie.

Het is niet verrassend dat Evers voor zijn show die jarenlang liep onder de naam Evers staat op verschillende prijzen in de wacht heeft gesleept. Hij wist altijd zijn publiek weer te verrassen met zijn typetjes en spraakmakende interviews. Toch vond hij het na een aantal jaren tijd om iets anders te gaan doen, aangezien hij al die tijd extreem vroeg moest op staan en daarom een hele aparte levensstijl leidde.

In zijn vrije tijd doet Edwin Evers naast het maken van radio nog vele andere dingen die met muziek te maken hebben. Zo zit hij in een band die vaak optreed door het hele land. Dit werd overigens ook steeds moeilijker te combinaren met zijn werk bij de radio. Het gebeurd niet zelden dat hij ook in allerlei programma´s op de televisie verschijnt de laatste jaren.

ashe