De beste radioshows

Nieuwe ochtendshow 3FM

Vanaf het komende najaar krijgt Nederland er weer een nieuwe radioshow in de ochtend bij. Steevast zijn de shows in de ochtend en de late middag prime time voor een radio maker. Dit heeft ermee te maken dat de meeste mensen in de spits naar hun werk gaan waardoor ze in de auto op deze momenten het meest in de gelegenheid zijn om naar de radio te luisteren. Het geeft dus de kans op de meeste luisteraard als een show goed is.

Voor elke zender is de show in de ochtend en de namiddag dus een belangrijk moment. Indien deze shows goed zijn zal dit tenslotte vele luisteraars opleveren. Het is hun er dus aan gelegen te zorgen dat de invulling hiervan in orde is. Hier weet men bij 3FM echter wel raad mee. Zo presenteerde Giel Beelen jarenlang de ochtendshow met zeer veel succes en waren Koen en Sander in de avond vaste prik. Alle drie zijn inmiddels echter ergens anders aan de slag gegaan, bij respectievelijk Radio 538 en Radio Veronica.

Dat 3FM daarom met een geheel nieuwe ochtendshow komt werd kort geleden bekend gemaakt. Dit gaat gepresenteerd worden door Sander Hoogendoorn. Deze DJ maakte obder andere naam doordat hij vorig jaar in het Glazen Huis plaats mocht nemen. Daarbij heeft hij al vele programma’s in het weekend en op andere tijdstippen gepresenteerd voor de zender. Nu krijgt hij dus de kans om voor het echte werk te gaan. Hoogendoorn won al eens een award voor aanstormend radio talent en lijkt dus de perfecte kandidaat om een succesvolle show in de ochtend neer te gaan zetten. De DJ zelf was uiteraard ook in zijn nopjes met deze nieuwe uitdaging en liet weten niet te kunnen wachten om te gaan beginnen.

Dit zorgt gelijk weer voor wat andere verschuivingen waardoor er weer een andere plaats vrijkomt op het tijdstip waarop Hoogendoorn eerst een show had. Hiermee krijgt gelijk een ander talent dan weer de mogelijkheid om te laten zien wat deze in huis heeft. 3FM staat er wat dat betreft wel om bekend om ten eerste goede radio te maken en veel DJs voort te brengen die later steeds succesvoller worden. Daarom zullen de meeste DJs blij zijn om bij deze zender te mogen beginnen.

ashe