Uncategorized

Vroeg uit de veren in je nieuwe kleren op zoek naar het geluid

Iedereen ziet er graag leuk uit, mooi, modern, hip netjes het kan allemaal fantastisch zijn als je maar de juiste outfit gevonden hebt. Je staat al vroeg op klaar om naar school te gaan en hijst jezelf tijdens het luisteren het geluid in je nieuwe kleren van https://kidsbrandstore.nl/ zodat je er top uitziet aan het begin van je dag.

Je komt het schoolplein op en enkele kinderen groeten je, je luistert echter naar de radio dus je haalt even een oordop uit je oor. “Wat zei je? Had muziek aan verstond je even niet” is je antwoord. “Of je nieuwe kleding aan hebt, je ziet er zo hip uit “krijg je terug. “Ja, mooi he” en terwijl je dat zegt laat een van de kinderen zijn tas vallen, er valt een sleutelbos uit en laat dat nou net klinken als….”het geluid”.

“Dat is het geluid man!” roep je meteen en je pakt je sleutels uit je zak en gooit ze op de grond. Een van je vrienden kijkt je raar aan en vraagt wat je in hemelsnaam aan het doen bent. “Het geluid, dat ken je toch wel of luister je geen radio ofzo”. Je speelt het geluid af gooit je sleutels op de grond en inderdaad het klinkt exact als “het geluid”. Je raapt je sleutels op en ontdekt dat een sleutel is afgebroken. “Balen man” zegt je vriend “maar he, je ziet er wel super uit vandaag”.

De docent zit al klaar maar nog voor dat iedereen klaar zit roep hij ineens: “ik moet even de radio bellen”. Het is even rumoerig in de klas en dan pakt de helft een mobieltje om te luisteren naar de radio. Na enkel minuten klink het geluid, naast het geluid nu ook de docent: “het is een vallende pen!”. De klas houd zijn adem vast maar jij weet beter het zijn vallende sleutels. “Nee helaas” klinkt het op de radio, dat is het niet. Jij begint met lachen en als de docent de klas in stapt klinkt er hard gelach klinkt het door het lokaal. “Nou, nou zo kan het wel weer allemaal zitten de les begint”. Je kan het niet helpen en blijft lachen de docent spreekt je aan: “Je kan er wel mooi uit zien in die nieuwe outfit van je maar je mag wel even stil zijn he tijdens mijn les”. Je stopt met lachen en vervolgt je schooldag. In de middag kom je thuis je belt aan en zegt dat je sleutel gebroken is. Je moeder kijkt je boos aan “hoe kan dat nou weer” roept ze. “Ik zocht het geluid het is volgens mij een vallende bos sleutels”. Je moeder pakt de telefoon en belt, na een paar minuten klink ze op de radio…..”een vallende bos sleutels” zegt ze. Het is even stil en dan klinkt het applaus “dat klopt”. Blij dat ze gewonnen heeft kijkt ze je aan en zegt: “tijd om voor jou nog wat nieuwe kleding te gaan kopen”.

ashe